Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

3 ay önce
1.566 kez görüntülendi

Nisan Ayı Meclis toplantısı Hekimhan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Hekimhan Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapılırken, toplantıda 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Yoklamanın ardından gizli oylama sonucunda Belediye Encümen Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi seçimlerinin yapıldı.

IMG_6066

Toplantıda Belediye Meclisi Encümen Üyeliğine Akbaba Levent ve Hüseyin Akkaya seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Emin Kılıçaslan, Cuma Ekici ve Mesut Öztürk seçildi. İmar Komisyonu Üyeliğine ise Metin Yücel, Ali Altıkulaç ve Süleyman Akaslan seçildi.

İmar Koisyonu ve Denetim Komisyonu 01.01.2017 – 31.12.2017 tarihleri arası 1 yıllık faaliyet raporlarının görüşüldü. Hasançelebi mahallesinde bulunan mülkiyeti belediye’ye ait 2 binanın kiraya verilmesi ve Güzelyurt mahallesinde 2. Muhtarlığın kurulması görüşüldü.

Hekimhan Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk haftasında toplanmak üzere sonra erdi.