Kaymakam’dan Başkana İade-i Ziyaret

2 hafta önce

ahmet.ozdemir2

Hekimhan İlçe Kaymakamı Ahmet Özdemir, iadeyi ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nı makamında ziyaret etti.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ilçeye yeni atanan Kaymakam Ahmet Özdemir’i kapıda karşıladı. Başkan Millioğulları “ Sizinle birlikte uyum içinde ilçemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. İlçemize tekrardan hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye ifade etti.

Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, ilçenin sorunları, Belediyenin çalışmaları ve projeleri konusunda Kaymakam Özdemir’e bilgi verdi.

Hekimhan İlçesinin geniş bir coğrafi yapıya sahip olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Özdemir ise görev süresi boyunca Hekimhan halkına en güzel hizmetleri sunmak için çalışacaklarını belirtti. Belediye Başkanımız ile İlçenin sorunlarının çözümü ve yeni projeleri kazandırma noktasında ortak çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Özdemir“ Hekimhan potansiyeli ile gelişmeye ve büyüme müsait bir ilçe. İnşallah Başkanımızla birlikte İlçemizi daha da geliştirecek hizmetlerle buluşturacağız” dedi.