Kadın Dinlenme Evi Ödül Aldı

4 ay önce
1.234 kez görüntülendi

altın-haber12

Altın Haber Gazetesi tarafından birincisi düzenlenen ‘Altın Ödüller’ ödül töreninde Malatya’da yılın en iyileri ödüllendirildi. Koru Medya ve CINE MED Yapım desteğiyle organize edilen Altın Ödüller Programı Malatya Nikah Sarayında yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ödül töreninde yılın enleri, onur ödülleri, şehre yön verenler ve proje ödülleri kategorilerinde tasarım ödüller verildi. Ödül programının açılışında bir konuşma yapan Altın Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Kerem Altın, katılımcılara teşekkür ederek, ödül alanları tebrik etti. Kerem Altın’ın konuşmasının ardından ödül dağıtımına geçildi.Koru Medya Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Kaya,organizasyon Genel Koordinatörü Hakan Yağız Bozdemir,Yapım Temsilcileri Feride Nagihan Taş ve Sena Gökalp muhteşem bir ödül gecesine imza attılar.

Hekimhan Belediyesi  ‘Şehre Yön Verenler’ dalında ‘Kadın Dinlenme Evi’projesi ile ödülün sahibi oldu. Sema Pekdaş Kadın Dinlenme Evi Projesi Onur Ödülü Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları aldı.