Hekimhan Muhtarlar Derneğinden Anlamlı Ziyaret

6 ay önce

Hekimhan Muhtarlar Derneği, Hekimhan Belediyesini ziyaret etti

Hekimhan Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Şatır ve Dernek yöneticileri, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nı makamında ziyaret etti.

Hekimhan ilçesinde hizmetlerini sürdüren Hekimhan Muhtarlar Derneği uzun süredir tedavi gören meslektaşları Saraylı Mahalle Muhtarı Mehmet Çelebi için para topladıklarını ve destek içinde Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nın desteğinin de çok anlamlı olacağını belirttiler.

ed-1muh12

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğullar; “Bu organizasyona emek veren başta dernek başkanı Yusuf Şatır’a dernek üyelerine ve tüm muhtarlarımıza bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Sizlerin bu davranışı uzun süredir tedavi gören Saraylı mahalle muhtarımız Mehmet Çelebi’ye güç verecektir.  Bizde karınca kararınca bu desteğinizin tabi ki yanında olacağız. Kendisine Allahtan acil şifalar diliyorum. Sizlere de bu anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.