Hâkim ve Savcılardan Başkana Millioğulları’na İadeyi Ziyaret

1 hafta önce

adliye.ziyaret1

Hekimhan Adliyesinde görevli Savcılardan Başkan Millioğulları’na iade-i ziyaret gerçekleşti.

Ziyarete, Cumhuriyet Savcısı Merve Bayar, Merve Öztürk ve Hakim Selahattin Demircan katıldı. Ziyarette Hekimhan Belediyesi Başkan yardımcıları Murat Karayazıcı ve Metin Şahin’de katıldı.

Cumhuriyet Savcısı Merve Bayar, İlçede göreve başlamalarıyla birlikte, kendilerine karşı ortaya konan sıcak ilgi ve misafirperverlikten ötürü Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları nezdinde tüm Hekimhanlılara teşekkür etti.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İlçenin gelişip büyümesinde öncelikli görevin yönetim kadrolarının karşılıklı işbirliğinden geçtiğine inanan bir yaklaşıma sahip olduklarının altını çizerek, “Kurumlar arası ilişkileri önemsiyoruz” dedi.