Dereköy Mahallesine Kültür Merkezi Açıldı

2 ay önce

derekoy4

Dereköy mahallesinde Hekimhan Belediyesi, Ankara Hacılar ve Dereköy Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ve İş adamı Hasan Alıcı’nın ortaklaşa yaptırdığı Dereköy Mahallesi Çok Amaçlı Kültür Merkezi açıldı.

Kültür Merkezinin açılış töreninde bir konuşma yapan Dereköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Çetin, Mahalle hakkında bilgiler vererek, Kültür Merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

İş adamı Hasan Alıcı; “ Köyümüzden doymak için ayrıldık ama köyümüzü de unutmadık. Bu merkezin yapımında emeği geçen ve desek veren başta Belediye Başkanımız Aliseydi Millioğulları olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ise, merkezin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Dereköy’e ne yapsak azdır. 36 ayda tarihinde hiçbir zaman yapılmayan hizmetleri ve yatırımları yaptık. Ama yetmez. Daha çok çalışmak, daha çok hizmet ve yatırım getirmek gerekir. İnsanları mutlu etmek, ihtiyaçlarını tek tek tespit edip sorunlarını çözmek en büyük amacımızdır. Bundan sonra da bu amaçta daha fazla hizmet ve yatırım yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ayrım yapmadan, her mahalleye, caddeye ve sokağa hizmet götürdüklerini aktaran Millioğulları, yapılacak olan hizmetler hakkında da bilgiler vererek, “Yeni sanayi sitesi, belediye hizmet binası, kapalı pazar yeri, Beşiktaş Park Düğün salonu gibi büyük projelerin de önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağız. Bu yatırım ve hizmetlere kaldığımız yerden ve fazlasıyla devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılış töreninde bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da, merkezin hayırlı olmasını temenni ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’na teşekkür etti.

Açılış töreni, yemek ikramının ardından Hüseyin Ali Şirin, Aşık Ercan ve Şehriban Kırıcı’nın dinletileriyle sona erdi.