Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

2 yıl önce
489 kez görüntülendi

98Hekimhan Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Hekimhan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Hekimhan Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapılırken, toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yoklamanın ardından gizli oylama sonucunda Belediye Encümen Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi seçimlerinin yapıldığı toplantıda Belediye Encümen Üyeliğine Akbaba LEVENT, Hüseyin AKKAYA seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Emin KILIÇASLAN, Nadir KINIK, ve Mesut ÖZTÜK seçildi. İmar Komisyonu Üyeliğine ise Cuma Ekici, Metin YÜCEL ve Aydın BULUT seçildi.

İmar Komisyonu ve Denetim Komisyonu 01.01.2014 – 31.12.2014 tarihleri arası 1 yıllık faaliyet raporlarının görüşüldü.

Hekimhan Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk haftasında toplanmak üzere sonra erdi.