Belediye Araçları “Araç Takip Sistemi” ile İzlenecek

6 ay önce
1.113 kez görüntülendi

Hekimhan Belediyesi harita üzerinde sahada faaliyet yürüten araçların izlenmesi için “araç takip sistemi” kurdu.

Hekimhan Belediye Başkanı Sn. Aliseydi Millioğulları; “Sahada faaliyet yürüten 21 araçın denetlenmesini sağlamak amacıyla araçlara araç takip sistemi kurulduğunu söyledi.

Belediyeye ait tüm araçları amaçları doğrultusunda ilçeye daha iyi hizmet yapması için bu sistemi kurduklarını bildiren Millioğulları; sözlerini şöyle sürdürdü
“Harita üzerinde sahada faaliyet yürüten araçların izlenmesini, denetlenmesini, verimliliğini, takibini hangi şoför tarafından kullanıldığını detaylı raporlama yapan sistemi oluşturduk. Bu sistemle sahada ki verimliliği artırarak beraberinde yakıtında israf edilmesinin önüne geçilecektir” dedi.

arac-takip1