BAŞKAN MİLLİOĞULLARI’NDAN YENİ ATANAN MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

1 yıl önce
1.378 kez görüntülendi

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğuları ve belediye başkan yardımcıları Hekimhan’a yeni atanan, Hekimhan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Topal’ı ve Mal Müdürü Gürcan Mıdık’ı makamında ziyaret ederek “Hoş geldiniz” dediler.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğuları “İlçemize yeni göreve başlayan müdürlerimize hayırlı olsun ziyaretlerine geldik. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Topal ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan ve yardımcılarına ziyaretleri için teşekkür etti.

Mal Müdürü Gürcan Mıdık ise ziyaretlerinden dolayı belediye başkanımız Aliseydi Millioğulları ve yardımcıları Metin Şahin ve Murat Karayazıcı’ya teşekkür etti.

ziyaret2 ziyaret3