Başkan Millioğulları, Pazar Esnafını Gezdi

1 hafta önce

pazar102

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Cuma pazarını gezdi, esnaf ve alış-veriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti, Esnaflara hayırlı işler diledi.

Esnaf ve halk gezilerini sürdüren Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları,  Cuma pazarını ziyaret ederek, pazarcılar ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazarcıların ve halkın şikâyet ve isteklerini dinleyen Başkan Millioğulları, Hekimhan ve Hekimhanlılar için başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Hekimhan’ın hızla gelişen ve büyüyen büyük bir ilçe olduğunu söyleyen Millioğulları, “İlçe’nin sıkıntılılarını bir bir çözüyoruz. Pazar yerinin ve esnaflarımızın bazı sıkıntılarının olduğunu biliyoruz” dedi.

Başkan Millioğulları, pazar ziyareti sırasında çocuklara ayrı bir ilgi gösterirken, esnafa peynir, çökelecek, tereyağı, salça, pirinç, bulgur gibi yiyeceklerin açıkta satılmaması, üstlerinin örtülmesi uyarılarında bulundu ve esnaf tarafından kendisine ikram edilen çayı da yudumladı.