Başkan Millioğulları, MHP İlçe Başkanı Ekici’yi Ziyaret Etti

3 hafta önce
266 kez görüntülendi

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

mhp.başkan

20 Eylül 2018 tarihinde Hekimhan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına atanan Yılmaz Ekici ve Yönetimine Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, CHP Hekimhan İlçe başkanı Kadir Sarıbaş ve beraberinde ki Belediye Başkan yardımcıları ile ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ekici, yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisi yeni ilçe başkanı olarak Partimizi ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Hekimhan’ımızın geleceği için bir çakıl taşı da olsa katkıda bulunmak isteriz. Bunun mücadelesi için elimizden gele gayreti göstereceğiz. Belediye başkanlığınız döneminde bizlerinde sizlerden bazı talepleri olacaktır. Tekrar ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

mhp.başkan1

Millioğulları yaptığı konuşmada; “ Hekimhan’ımızın MHP İlçe teşkilatında bir değişiklik oldu.  Yılmaz Ekici başkanımızı yönetimi ile beraber kutluyoruz. Kendisi yılardır Hekimhan’da Esnaf, insan ilişkileri ve seçimlerde aldı görevler ile kendisini sevdiren Yılmaz beyi kutluyorum. Partiler demokrasinin vazgeçilmezi, birliği, beraberliği dayanışmanın sağlandığı kurumlarıdır. Hekimhan adına eski görev alan başkanlardan da destek gördük. Seçimler gelip geçer ama Biz Hekimhan da hep beraber yaşıyoruz. Biz her zaman sizlere destek vermeye hazırız. Bizde belediye olarak desteğinizi bekleriz. Bizlere bir öneriniz olduğu zaman mutlaka değerlendiririz. Kapımız sizlere her zaman açık. Bu görevler kimseye baki değil. Zaman zaman değişimler oluyor. Tekrar yeni yönetiminizi ve sizi kutluyor, başarılar diliyorum“ dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, CHP Hekimhan İlçe başkanı Kadir Sarıbaş ve Belediye Başkan yardımcıları bir süre sohbet ettikten sonra parti binasından ayrıldı.