Başkan Millioğulları Karne Dağıttı

2 yıl önce
2.043 kez görüntülendi

Mimar Sinan İlkokulu, Hekimhan Lisesi ve Hekimhan Anadolu Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Şube Müdürleri, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, karne dağıtımı töreninden sonra öğrencilerle sohbet ederek, tüm öğrencilere başarılar ve iyi tatiller temennisinde bulundu.

tatil-2

Karne dağıtım törenine katılan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, öğrencilerle sohbet etti ve bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere nasihatlerde bulunarak karnelerini dağıtan Başkan Millioğulları, “Sevgili çocuklar bugün sizin için özel bir gün. Artık çalışma döneminden oyun dönemine giriyorsunuz. Sizler oyun çocuğusunuz. Çocuk, çocukluğunu yaşamalı. Öğretmenleriniz ve anne babalarınız size hayatta gerekli tüm donanımları vermeye çalışıyorlar. Şunu lütfen unutmayın ki hayatta sizi başarıya ancak çalışmak götürecektir ve bunu siz yapmalısınız. Bu ideali kendinize rehber edinirseniz göreceksiniz hem sizler hem de aileniz ve toplumumuz huzurlu olacaktır” dedi.

Velilere de çağrıda bulunan Başkan Millioğulları,“Anne ve babalar olarak karne notuna göre öğrencilerinizi değerlendirmeyiniz. Öğrencilerin zayıfı olabilir ama bu notlar çalışarak düzeltilebilir. Aile bireyleri olarak çocuklarımıza karşı ilgi göstermemiz lazım.” şeklinde konuştu.

Okul birincisi olan Hekimhan Lisesi 12 sınıf öğrencisi Büşra Özbağ’a plaketini Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları verdi. Hekimhan Anadolu Lisesi okul birincisi olan Kardelen Kızılay’a plaketini ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek takdim etti.

Karne dağıtım törenine, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Şube Müdürü Mahmut Karaca ve yöneticileri katıldı.tatil-3